Γραμμή αυτοκτονίας "Kλίμακα"                         1018,  24 ώρες / 365 μέρες 

 

 

   Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε αυτοκτονικές σκέψεις ζητήστε βοήθεια άμεσα! Υπάρχει λύση και έχετε δικαίωμα σε μια όμορφη και ποιοτική ζωή! Ειδικοί θα σας αγκαλιάσουν και θα σας βοηθήσουν. Τηλεφωνήστε αμέσως στο 1018.

 

 

                                              www.suicide-help.gr

Επισκεφθείτε το forum μας και συζητήστε ανώνυμα το πρόβλημά σας! 

forum            ocd.createaforum.com

επικοινωνία                                 info@ocd.gr

Δείτε το promo video στο YouTube //

www.ocd.gr // ιστοσελίδα για την ενημέρωση σχετικά με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

 

Καλώς ήλθατε! Η ιστοσελίδα αποτελεί μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην σωστή ενημέρωση για τους πάσχοντες από ΙΨΔ και τις οικογένειές τους. Το όλο εγχείρημα επιμελήθηκε από κορυφαίους ειδικούς του χώρου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

   Κανένα site δεν υποκαθιστά τους ειδικούς αλλά μπορεί να δείξει το σωστό δρόμο καθώς οι περισσότεροι που έχουν χτυπηθεί από το ocd υποφέρουν σιωπηλά, εγκλωβισμένοι σε έναν φαύλο κύκλο καθώς ντρέπονται για τον εαυτό τους και μακάρι η προσπάθεια αυτή να κάνει τη ματιά σας πιο ξεκάθαρη, αποφεύγοντας άσκοπες λεπτομέρειες και ειδικούς όρους.

Καλή δύναμη!

 

Όλα τα άρθρα είναι εντάξει σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και επιτρέπεται ελεύθερα η όποια διακίνησή τους από εδώ, η αντιγραφή κλπ.. Απλά να λάβουμε υπόψη μας ότι στις μέρες μας το internet είναι ένας θησαυρός αλλά με πολλές παγίδες και η παραπληροφόρηση είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για τα άτομα που εμφανίζουν αυτού του είδους τις διαταραχές οπότε πρέπει να σεβαστείτε όχι μόνο τη γνώμη των άλλων αλλά και τη δική σας πριν πείτε κάτι στο forum.

 

created 2011 - Athens, Greece

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now